Produkter för keto spannmål (7)

Mijo 1000g

Mijo 1000g

Hirs är gjort av hirs. Det hjälper till att motverka kroppens surhet, stärker immunförsvaret och är näringsrikt och lättsmält. Naturligtvis är det glutenfritt. Dess stora fördel är det höga innehållet av B-vitaminer, hematopoetiskt järn och koppar. Det är en utmärkt källa till kostfiber samt kalium, magnesium, kalcium och natrium. Det ger kroppen lättsmält protein och komplexa kolhydrater, som är grunden för en hälsosam kost. Hirs har en antiviral och stärkande effekt, hjälper till att återställa kroppens syra-basbalans. B-gruppen och järnvitaminerna har hematopoetiska egenskaper. Hirs hjälper till att minska inflammation i kroppen, arbetar med uppvärmning, förbättrar ämnesomsättningen, ökar koncentrationen och minnet. Det höga innehållet av kalcium- och kiselföreningar stärker tänder och ben. - 4% inkluderar mättade fettsyror 0.4g - 2% kolhydrater 72.1g - 28% inklusive socker 0.8g - 1% protein 10.
Hirs - Hirsförpackning

Hirs - Hirsförpackning

Hirsgryn anses vara en av de hälsosammaste livsmedlen i världen. Det har odlats i hundratals år och utvinns från skalade hirsfrön. Det kännetecknas av det högsta innehållet av B-vitaminer (B1, B2, B6) samt järn och koppar. Hirsgryn har också medicinska egenskaper, är lättsmält och orsakar ingen allergi eftersom det är glutenfritt, vilket gör att det kan konsumeras av personer med celiaki. Det har antivirala egenskaper och minskar inflammation i slemhinnorna. Det innehåller kiseldioxid, som har en positiv effekt på tillståndet hos vår hud, hår och naglar.
Sojaproteinkoncentrat 60% – Foderkvalitet

Sojaproteinkoncentrat 60% – Foderkvalitet

Sojaproteinkoncentrat (SPC) är en renad produkt som erhålls från avfettad och rostad sojabönsmjöl genom separation från kolhydrater (lösliga sockerarter) med hjälp av den senaste extraktionsteknologin i EU.
Ärtprotein 80% - Livsmedelskvalitet

Ärtprotein 80% - Livsmedelskvalitet

Ärtprotein erhålls från gula eller gyllene ärtor genom både torr och våt process. Under torkningssteget avlägsnas ärtskalen maskinellt och mals. Senare återvinns ärtmjölet och tack vare sina vattenlösliga egenskaper separeras proteinerna genom centrifugering och samlas in. Den slutliga produkten av ärtprotein är ett beige pulver med ren smak.
Röd Quinoa 1000g Vivio

Röd Quinoa 1000g Vivio

Quineron, även känd som Quinoa eller peruanskt ris, är så kallade Pseudosbogs, dvs. en växt som producerar stärkelsefrön, men som inte är det. Den kommer från Sydamerika där den har värderats för sitt näringsvärde i århundraden. Den kallas "inkornas helgon." Den innehåller också saponiner, vilket gör att den kan uppvisa antiallergiska, antiinflammatoriska, antifungala, antivirala och immunstimulerande effekter. Korns har antioxidativa egenskaper på grund av sin extremt stora mängd flavonoider. Kimos innehåller inte gluten och är lättsmält. Röd quinoa har en mer uttrycksfull smak och arom än vit quinoa. Den har ett något krispigt skal och passar bra i sallader. Den kan också användas i tillagning, vilket ger en nötaktig smak och kan användas i desserter. 6.1g - 9% Inkluderar mättade fettsyror 0.7g - 3% kolhydrater 57 - 22% inklusive socker 0g - 0% protein 14g - 28% salt 0.01g < 1% *RWS - referens livsmedelsvärde &nbsp; <strong> Användning </strong> Kungen bönor bör blötläggas innan tillagning.
Potatisprotein

Potatisprotein

Potatisproteinet rengörs, ångas och skalas senare. Stärkelsen extraheras sedan med vatten för att bilda en proteinrik uppslamning som behandlas med syra och sedan torkas och pulveriseras. Potatisprotein är ett fint, löst pulver, ljusgrått eller gulgrönt och har en typisk doft av torkad potatis. Råmaterialet för tillverkning av potatisprotein är stärkelsepotatis av polsk härkomst.
Quinoa quinoa vit 1000g vivio

Quinoa quinoa vit 1000g vivio

Quineron, även känd som Quinoa eller peruanskt ris, är så kallade Pseudosbogs, dvs. en växt som producerar stärkelsehaltiga frön, men som inte är det. Den kommer från Sydamerika där den har värderats för sitt näringsvärde i århundraden. Den kallas "inkornas helgon." Den innehåller också saponiner, vilket gör att den kan uppvisa antiallergiska, antiinflammatoriska, antifungala, antivirala och immunstimulerande effekter. Kornet har antioxidativa egenskaper på grund av sin extremt stora mängd flavonoider. Quinoa innehåller inte gluten och är lättsmält. %Inkluderar mättade fettsyror 0,7g - 3%kolhydrater 57 - 22%inklusive socker 0g - 0%protein 14g - 28%salt 0,01g < 1%*RWS - referens livsmedelsvärde &nbsp; <strong> användning </strong> Quingröns bör sköljas i vatten innan tillagning. Koka i cirka 15 minuter på låg värme. Vi vet att quinoa är klar efter de karaktäristiska "svansarna" som kommer att framträda från quinoakorn under tillagningen.